Ingen kan göra mig glad igen förutom henne :o)

Jag satte och deppade en stund för mig själv, framför tv och när jag vände ansiktet och såg vad min vovve höll på att göra så blev jag lite glad och bjöd på lite skratt !!! Du e härlig min Issi .



Piss humör !!!!!!


Jaha, vad ska jag säga om den dagen då , svaret e piss . jag vill inte träffa nån och inte se nån , och inte ens se mig själv , om du undrar varför ???? så har du svaret hääääääääääär , e såååå jävla trött på vissa att dom retar gallen på mig ,, så det enda jag gör nu e bäst och undvika träffa nån eller råka träffa nån , annars kommer det att sluta illa ,,så idag få jag vara på piss humör , och det e jag värd !!



På väg till en kompis , Dagens outfit !

Efter flera försök och ombyten , hittade jag outfiten som jag blev nöjd på ! Röda naglar,klocka,skor och väska , med tigermönstrad tröja och ett par Lee mörkblåa jeans ,, jätte bekvämt outfit , och e mera min stil ;o)







Min favorit färgade linser !

Har skaffat mig ett par platinum färgade linser som e med styrka oxå , grymt nöjd med resultatet och rekomenderar det stark för dom som har Hazel bruna ögon ;o)









satsa på päls ,snyggt till höst !!

Har skaffat mig en päls mössa och halsduk , skit snyggt , från vila . Själv är jag inte så stor fans av äkta päls så jag satsade på fejk istället och är grymt nöjd , som sagt satsa på skinn och päls denna sässong och du kommer garanterat att älska ditt nya stil ;O)







Jag är på hård diet !! börjar NU !




Har gått och tänkt hela dagen idag om , hur skulle jag se ut om jag var några kilo lättare ,, så jag tänkte prova på och se hur långt jag kan gå ,,, ska använda mig av ett knep som en kollega till mig har redan provat och jag kan säga att resultatet vart makalöst häpnat synliga , hon har tappat 15 kg på 8 veckor , så jag tänkte nu att jag ska prova hennes diet och se om den fungerar på mig eller är det så att olika dieter fungerar olika på olika personer ,,,,, jag kommer inte att avslöja än vad det blir för diet ,, eftersom jag har lovat mig själv att prova den först och sedan kan jag avslöja det ,, och vad är det för nackdelar med detta diet och fördelar ,, så än så länge behöver du inte kika in på min sidan ,, vänta tills jag drar i slut satsen , så jag håller tummarna och börjar från o med imon ,,kommer att uppdatera före och efter bilderna , men som sagt inte nu ;O) vem vet jag kanske tappar så mycket att jag blir size 32 eller 36 , mitt nuvarande storlek nu är 38, inte att jag vill vara smalare än så men det skulle vara roligt och se hur jag ser ut med storlek 36 eller 32 ;O) , nyfiken !!!

Så stolt att säga: Jag dricker 14 koppar kaffe om dagen :O)

Minskar risken för sjukdomar: "Är faktiskt rena hälsodrycken" 
Ta en kopp kaffe till och bli både piggare, gladare, smalare och friskare. 
Ny forskning visar att kaffe minskar risken för en rad sjukdomar - som depression och stroke. 
- Kaffe är faktiskt rena hälsodrycken, säger Susanna Larsson, forskare vid Karolinska institutet.

Drick ditt kaffe med gott samvete. Nya studier bevisar att kaffe har flera positiva hälsoeffekter. Amerikansk forskning, som publicerades i den vetenskapliga tidskriften Archives of internal medicine häromdagen, visar att kaffe skyddar mot depression. I studien, där över 50 000 kvinnor följts i tio år, visar att kvinnor som drack fyra koppar kaffe om dagen eller mer hade 20 procents lägre risk att drabbas av depression.

Innehåller hundratals ämnen

Susanna Larsson, forskare vid Karolinska institutet, tror på de nya rönen.
- Det är en bra och välgjord studie. Förr trodde man att det var dåligt att dricka kaffe, men så är det absolut inte, säger hon.
Kaffe innehåller hundratals olika ämnen. Man vet att kaffe gör oss piggare och ökar nivåerna av "belöningshormonet" dopamin i hjärnan vilket gör att vi blir gladare. Näringsfysiologen Fredrik Paulún är en varm kaffevän.
- Kaffe har en humörhöjande effekt. Man har till och med sett lägre risk för självmord hos ­kaffedrickare, säger han.
En studie forskaren Susanna Larsson nyss ­publicerat i tidskriften American journal of epidemiology visar att två koppar kaffe om dagen minskar risken för stroke med 17 procent. Möjliga förklaringar kan vara att kaffe innehåller ­antioxidanter, höjer insulinkänslig­heten, reglerar blod­sockernivåerna och dämpar inflammationer. På längre sikt kan kaffe ha en blodtrycks­sänkande effekt.
- Att kaffe reglerar blodsocker­- nivåerna kan göra att det både minskar hungersug och minskar risken för diabetes, säger Susanna Larsson.

 

Kaffedrickare väger mindre

Kaffe kan alltså hjälpa även den som vill hålla vikten eller gå ned i vikt.
- Vi vet att kaffedrickare i genomsnitt väger mindre än de som inte dricker kaffe. Kaffe höjer kroppstemperaturen och ökar energiförbrukningen. Man kan gärna kombinera kaffedrickande med att använda starka kryddor i maten som har samma effekt, då kan man få rejäla effekter på vikten på längre sikt, säger Fredrik Paulún.Mia Olsson i Enskede har gått ned från 113 kilo till dagens 69 kilo med hjälp av magoperation,kostomläggning och utbildning. Hon betecknar sig själv som en "beroendepersonlighet" och måste alltid vara vaksam.
- Jag brukar säga att kaffe är den enda lasten jag har kvar. Men den tillåter jag mig att ha och det är väldigt positivt att forskningen visar att kaffe faktiskt kan ha hälso­vinster.
Det blir mellan tre och åtta koppar per dag. Kaffet hjälper dessutom Mia att hålla kontroll på vikten.
- Jag lurar hjärnan med kaffe. Är jag på språng tar jag en kopp, förr kanske jag skulle tagit en muffin.I dag arbetar Mia själv som kostrådgivare och har ett fullspäckat schema.
- Jag kickar i gång med kaffe i vardagen, det håller mig pigg när jag jobbar.



Nagel konst !Cool :O)


Höstens heta hårtrender!


Spana in höstens hetaste frisyrer och inspireras till en ny stil! Årets snyggaste nya looker pendlar mellan soft stylade pager till retrochica uppsättningar och röda bombnedslag. Vilken väljer du?För mig  blev det en röd nyans med slingor av brunmahgony nyans , like it . Här kommer det olika hårtrender som är het i höst2011.


Röriga effekter med röda kontraster och koppar slingor är inne i höst !



Lugg eller falskt lugg ,välj själv,, vågar du inte ha ett riktigt lugg , så kan du alltid köpa falskt lugg , prova det till höst , det är het i höst ,,kolla in kändisar som har skaffat sig lugg till höst .






Kort eller långt , spelar inget roll i höst , du passar bäst i rött :O), spana in kändisar som har färgat håret rött denna sässong, Hösten2011.





Just med röda nyanser så är det svårt med att det passar alla hudfärger , men du kan alltid hitta den röda nyansen som passar dig bäst ,, våga prova ,, blir du inte nöjd så kan du alltid färga om ditt hår. Ta det steget och se vilken överraskning du får !Lycka till !

Hösten2011 , here i come :o)

Här är dom senaste bilderna på mig , nu när jag har färgat håret rött , Passar perfekt till höst och jag är grym nöjd med resultaten !!!!










Är såååååååå jävla nöjd med mitt hårfärg , kommer absolut att ha den ett tag framöver !!! Är ni nyfikna på vilket hårfärg det är ??så  kommer jag att lägga in det på nästa inlägg , håll utkik ;o) , puss .

Min favo artist,denna månad !

Ännu en härlig Shontelle låt ♥ :-
Lööööööööööööv 8 ♥ :-

Signal väskor ,är hett i Höst !!

Din outfit saknar något , Taddaa en stoppljusröd väska gör hela skillnaden, oavsett vad du har på dig !!Det är snyggt ,vågat och passar för dom som vill synas , själv har jag skaffat en i höst , den är röd som bär och jag älskar den !!! EN Ulrika väska och matchande smink väska . Love it !




Här kommer det ytterligare en kollektion på röda väskor som jag tycker att dem är ursnygga till hösten2011:-


Karen Millen Limited Edition Bowling Bag

Love Moschino Red Satin Shopper With Gold Frog

Fiorelli Bernstein Large Ziptop Grab Bag

Balenciaga inspirerade väska ,ursnyggt



See by Chloé


Kolla in Kändisar som har redan skaffat sig en röding , blandat &Gott :O)







Uppe så tidigt :o)

Hihihihihi har börjat min morgon träningspass med den låten , helt sjukt , jag var såååååååå speeeeeeeeedig av mig efter träningen ,,,, älskar min nya väcka klocka ;O)



En vacker dag , blir du min !!


Dagens bästa produkt !!

Har beställt fyra stycken av samma mascaran nu eftersom jag har provat detta förut och blev helt såld av detta produkt,, själv brukar jag köpa dyrbara mascaror bara föratt jag tror att ju dyrare dom är desto mer effektivare och bra är dom ,,, men tyvär blir jag besviken för varje gång jag skaffar en dyr mascara och fortsätter att leta efter den magiska mascaran som jag personligen tycker att den passar mig mest . Men inte längre !!! Denna mascaran från oriflame är det bästa hittills ,, lagom pris och är effektivt , kolla in det gamla inlägget om detta mascaran på kategorin skönhet & smink  ,, där har jag en beskrivning om mascaran första gången jag har beställt den , så nu satsar jag all in och köper flera på samma gång . Prova den och då kommer du oxå blir helt såld .



Bästa allt i en mirakel cream

Återfuktande universalcreme som kan användas på alla torra områden på kroppen, så som nariga läppar, torra nagelband och armbågar. Ljuvlig doft av vanilj. 15  ml. Älskar denna produkt eftersom du kan använda det till allt , ansiktet så som kroppen , rekommenderar det starkt!! Nu när vintern är på väg,och torrt och narrig hud är ett problem , använd detta till torra läppar , hud , och trötta torra huden under ögonen,, helt magisk !!! Och det är från oriflame :O)

Dagens bästa order !

Alltså det härligaste två dofter just denna månad  från oriflame, Har ett blommigt doft , som viol och citrus , älskar det . jag drar mest till kryddiga doftar men dom här mjuka blommiga doftar hat tagit över dom kryddiga :O) kolla in första bilden , jag ger extra pöeng för flaskan !!!!! Kul design !

Veckans Citat !


DisneyLand klädd på jobbet !

DET har varit riktigt lugnt på jobbet idag,, hade inget för mig så jag fotade mig själv . Vem sa att arbetskläder är tråkiga , själv har jag haft på mig ett plagg med Disneyland insperation ,, kände mig som en Mimmi Pigg :o)



Sweet little Isabella !


RSS 2.0