Visste du !!!!

Jag undrar ibland om dom flesta skönhets produkter gör nåt stort nytta som det beskrivs i alla dessa lyxiga förpackningar och alla dessa reklamer som beskriver hur effektivt denna varan är , och hur snabbt det verkar och hur snabbt du kommer att märka skillnaden ,, men ibland kan jag känna stort besvikelse över ett produkt som jag köper för dyra slantar men inte gör ett dugg nytta !! så jag har gått och funderat över , att dom flesta produkter som vi använder till hår, kropp och ansiktet innehåller ingredienser som vi redan har hemma , fast dom produkterna är blandade med lite kemiska ingredienser och sentetiska ingredienser och det är inte alls många naturliga ämnen som det innehåller , så varför inte ha nytta av dom färska ingredienser som man har redan hemma , föratt nå makalösa resultat och ser verkligen skillnade och ha nytta av på ett naturligt sätt och billigt sätt. Visste du att Bakpulver som vi använder till att baka med , kan också användas som bleknings medel för tänderna , jag har faktiskt provat den och jag kan säga att det är väldigt effektivt i jämfört med värdelösa blekande tandkrämer som inte gör nytta alls , Det enda som du behöver är , :
Ett te sked bakpulver och din vanliga tandkräm . Blanda bakpulver med lite tandkräm tills du ser att konsistensen bli lite kräm aktigt , så kan du börja borsta tänderna med det , och Voila , ser du skillnade redan vid första användning, fortsätt borsta med bak pulver i två veckor men varannan dag , så komer dina tänder blekas och du får tillbaks ditt vackra leende .

Långa friska ögonfransar !

Har ni nån gång funderat på hur man kan få långa friska ögonfransar utan att spendera dyra slantar ? ögonfransarna är nyckeln till att få söta vackra ögon , och dom kommer i alla dessa former och längder ,och speciellt vi kvinnor tycker att det är så himla viktigt med att ha långa tjocka ögonfransar och jag kan erbjuda er några tips som jag själv har provat på siston och la märke till att det fungerar . Först vill jag säga om ett produkt som säkert alla känner till Mascaran , visste ni att det är myt med att mascaran är farligt om du använder det varje dag , jag kan säga att det inte stämmer , forskningen har visat , att kvinnor som använder ofta mascaran , har friskare ögonfransar än dom som använder det sällan , och det beror på att mascaran innehåller oftast , protiener och vitaminer , som gör nytta med att nourishing the eyelashes och att mascaran fungerar som ett skydd mot skadliga ämnen som finns i luften och miljön . Det är inte skadligt att sova med mascaran på , men det kan vara skadligt om du ska börja klia ögonen med hårda rörelsen som kan skada ögonfransarna och gör att dom kan falla sönder , eftersom mascaran gör att fransarna bli hårda och dom kan brytas av om du kliar ögonen hårt under sömnen. Tänk på om du har känsliga ögon så få du alltid tänka på vilka mascaror som passar dig bäst , och en av dom mascaror som passar känsliga ögonen bäst , är det faktiskt Luminelle mascara , den är bäst i test när det gäller känsliga ögon . Men nu få jag komma till saken med hur du kan få ännu friskare ögonfransar och jag kan säga att ni kanske kommer att tycka att den är pointless och värdelös , men det är faktiskt ett mirakel produkt som har stort nytta på alla sätt och vis och jag har provat och sett skillnaden med före och efter att jag ha använt det , och denna produkt kommer jag dela med mig till er bara mina kära läsaren , som är båda billigt och effektivt och det är Vaseline , denna produkt är känd för att den är bra nästan för allt och nu är det ett plus till , den fungerar super för ögonfransarna , ta liten klick på fingrarna innan du går och lägger dig , smörj den längst raden hela vägen på ögonfransarna och glöm inte ögonfrans toppar , fortsätt med proceduren i två veckor och du kommer att märka skillnade , du kommer redan att känna hur glada dina ögonfransar bli , redan dagen efter när du applicerar mascaran , så prova den och njut av resultaten :O)


Nya uppdateringar

Nu tar jag min blogg ett steg vidare med nya riktningar och nytt version när det handlar om inre och yttre skönhet , jag kommer att uppdatera nya ideer och tips om hur du ska ta hand om ditt ansikte och kropp på det bästa och effektiva tip och tricks , håll ett öga på mitt nya version av min blogg. Hoppas att ni komer att gilla min nya look på bloggen , så until then stay cool . Have a nice day <3

RSS 2.0